Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
3D Pen pakket - DYD PRO Aluminium + 5x10m PLA + Houder + Lage temperatuur printoptie - Rood 3D Pen pakket - DYD PRO Aluminium + 5x10m PLA + Houder + Lage temperatuur printoptie - Rood 3D Pen pakket - DYD PRO Aluminium + 5x10m PLA + Houder + Lage temperatuur printoptie - Rood

3D Pen pakket - DYD PRO Aluminium + 5x10m PLA + Houder + Lage temperatuur printoptie - Rood

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Draw your Dream| Barcode: 7439631822881

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Met de DYD PRO Aluminium 3D Pen kunt u tekenen als een architect; rechtstreeks in de lucht. Met deze printerpen krijgt u dit met eenvoud voor elkaar! Bij deze 3D pen hoeft de juiste temperatuur ook niet meer te worden ingesteld. Wanneer u op de pen kiest voor uw filament zorgt de pen zelf voor de correcte temperatuur aan de hand van de geselecteerde tekensnelheid (langzaam, gemiddeld, snel). Ook is een mooie optie dat u bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf in deze pen kan laten graveren als u meerdere pennen wilt aanschaffen. Bijvoorbeeld een relatiegeschenk.

Het fijne aan deze pen is dat deze van aluminium is gemaakt en ook een lage temperatuurstand heeft waardoor dit minder gevaarlijk is voor bijvoorbeeld kinderen.
Als u gebruik maakt van de lage temperatuur stand moet u er wel voor zorgen dat het juiste filament in de pen zit. Hier heeft u namelijk PCL voor nodig en GEEN PLA. De lage temperatuurstand wordt automatisch geregeld zodra u op de pen als materiaal PCL kiest. U kunt natuurlijk altijd tussendoor wisselen van materiaal soort.

Materiaal: PCL
Printsnelheid Temperatuur
Langzaam: 80°C
Gemiddeld: 85°C
Snel: 90°C

Materiaal: PLA
Printsnelheid Temperatuur
Langzaam: 180°C
Gemiddeld: 185°C
Snel: 190°C

Deze printerpen is voor degene die voor kwaliteit en gemak gaan. U kunt namelijk de 3D pen ook voeden met een powerbank of laptop (5V -2A). De 3D pen heeft een OLED scherm voor de instellingen en de temperatuur weergave, en de behuizing is gemaakt van aluminium.
De afmetingen zijn:
- Lengte: 168 mm
- Diameter: 17/19 mm

Bij aankoop van een 3D pen krijgt u:
- De aluminium 3D pen (in de gekozen kleur)
- 3D pen houder
- Stroom adapter
- Handleiding
- 5 x 10m kleur PLA filamenten

Eigenschappen

Diameter printmateriaal 1.75
Kleur Rood
MPN (Manufacturer Part Number) A3
Maximale printdikte 0.6
Minimale printdikte 0.6

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews