Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
CraftUnique CraftBot Plus Anthracite gray CraftUnique CraftBot Plus Anthracite gray CraftUnique CraftBot Plus Anthracite gray CraftUnique CraftBot Plus Anthracite gray

CraftUnique CraftBot Plus Anthracite gray

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Craftunique| Barcode: 5999886770211

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Informatie

Nieuwe generatie
We zitten in een tijd waar de 3D Printers steeds toegankelijk worden voor de grote markt. De nieuwe generatie CraftBot Plus werkt hier dan ook zeker aan mee. We zien in 2017 dan ook meer en meer 3D Printers die steeds gebruiksvriendelijker worden, steeds meer mogelijkheden bieden en steeds betaalbaarder worden. Daar is deze 3D Printer zeker een goed voorbeeld van.Maak kennis met de nieuwe CraftBot. Net als veel 3D printers heeft dit apparaat zijn weg naar de markt gevonden via crowd-funding. Met zijn gebruikersgemak, degelijke bouwkwaliteit, betaalbaarheid en vele mogelijkheden een ideale 3D Printer voor iedereen en vanaf nu te koop in Nederland.


Allerlei opties
De CraftBot Plus heeft een ''Direct Drive'' extruder en daarnaast ook een behoorlijk groot verwarmd bouwoppervlak. Om die reden is de printer niet extreem snel, maar kan hierdoor wel met zeer veel materialen en precisie printen. De printer kan overweg met o.a. ABS, PLA, HIPS, PETG, Nylon, Flexibel filament, LayWood, Laybrick. Filament kunt u apart bestellen en wordt standaard niet bij de printer mee geleverd.

CraftBot Plus

De CraftBot Plus is een upgrade van de originele CraftBot. Wat betreft het uiterlijk van de printer is er weinig veranderd. Alleen door middel van een nieuw moederbord kan de printer met 24 volt overweg en daardoor het bouwoppervlak tot zelfs 110 graden verwamen. Daarnaast zit er een nieuwe aansluiting op het moederbord voor een dubbele extruder, een verbetering die in de toekomst voor deze printer zal komen.

Inovatieve software
De CraftBot word standaard geleverd met de Software van CraftBot: Craftware Slicer. Deze software is niet alleen makkelijk voor een beginnende gebruiker, maar biedt ook erg veel mogelijkheden voor de meer ervaren gebruiker.Supporting video's: http://craftunique.com/videos

Specificaties

Printen


Afmeting printer L: 40 cm
B: 46 cm
H: 45 cm
Bouw volume 25x20x20 cm
Laag resolutie 100 Micron (High)
200 Micron (Medium)
300 Micron (Low)
Positie precisie X,Y: 4 Micron
Z; 2 Micron
Filiament diameter 1,75 mm
Diameter nozzle 0,4 mm
Print Snelheid 50 - 200 mm/s

Temperatuur


Omgevings Temperatuur 15 - 32°C
Opslag Temperatuur 0 - 32°C
Spuitkop Temperatuur (Werkend) 180 - 260°C
Bouwplaat Temperatuur (Werkend) 50 - 100°C

Eigenschappen

Merk Craftunique
Kleur Grijs
Printmateriaal PLA | ABS
Aantal printkoppen 1
Voorgemonteerd 3D-printer Ja
Diameter printmateriaal 1,75 mm
Printoppervlak hoogte 200 cm
Printoppervlak breedte 250 cm
Printoppervlak diepte 200 cm
Minimale printdikte 100 mm
Maximale printsnelheid 200
Maximale printtemperatuur 260 celsius
Maximale printdikte 300
Printtechnologie 3D-printer FDM

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews