Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Dremel 2615BT02JA Bouwtape 3D-printmateriaal Dremel 2615BT02JA Bouwtape 3D-printmateriaal

Dremel 2615BT02JA Bouwtape 3D-printmateriaal

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Dremel| Barcode: 8710364078028

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het Dremel 3D40 3D Printer bouwtape is ideaal voor een goede hechting op de printplaat.

Waar is het artikel voor geschikt?
Tijdens het printen fixeert de Dremel 3D40 bouwtape 3D geprinte voorwerpen op de bouwplaat en ondersteunt zo het optimaal printen van 3D-voorwerpen. De in 3D geprinte objecten kunnen vervolgens na het printen eenvoudig van de bouwtape worden verwijderd. Dremel 3D40 bouwtape kan eenvoudig op de bouwplaat worden bevestigd en kan voor diverse prints worden gebruikt, voordat deze moet worden vervangen. Het oppervlak van de bouwtape bedraagt 15,8 (l) x 23,9 (b) cm, wat de ideale afmeting is voor de Dremel bouwplaat. Niet compatibel met Dremel 3D20 Printer.

De belangrijkste specificaties van de tape:
- oppervlak: 15,8 (l) x 23,9 (b) cm

Wat zit er in de verpakking?
- 2x DREMEL® 3D40 bouwtape

Tips & tricks
- Download gratis ontwerpen op www.dremel3d.com

Onderhoud
- Gebruik uitsluitend DREMEL PLA-printmateriaal. Het gebruik van printmateriaal dat niet is goedgekeurd door Dremel, kan tot schade aan het apparaat en materiële schade leiden.

Over het merk Dremel
Dremel is bekend om zijn innovaties en hoge normen van kwaliteit, functionaliteit en ergonomie. Dremel richt zich in eerste instantie op het creëren en vervaardigen van hoge snelheid roterend gereedschap van de hoogste kwaliteit. Deze belofte maken zij reeds 80 jaar waar. Het begon allemaal in 1932 met de introductie van de eerste multitool door de oprichter van het bedrijf, AJ Dremel. Door de jaren heen is de Dremel serie uitgegroeid tot een heel systeem van gereedschappen, accessoires en hulpstukken. Al deze artikelen zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Dremel assortiment van Europa! Dremel levert top producten aan consumenten in verschillende doelgroepen. Variërend van houtbewerkers tot glassnijders, casemodders of oldtimer restaurateurs.

Eigenschappen

Artikelnummer 2615BT02JA
Merk Dremel
Verpakkingsinhoud - 2x vellen printtape
Compatibel met Dremel 3D printer , Dremel 3D printer , 3D40
Diameter 260 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews