Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
FilRight Pro HIPS - 2.85mm - 750 g - Rood FilRight Pro HIPS - 2.85mm - 750 g - Rood FilRight Pro HIPS - 2.85mm - 750 g - Rood

FilRight Pro HIPS - 2.85mm - 750 g - Rood

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: FilRight| Barcode: 8719558380749

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

FilRight Pro HIPS filament

Met FilRight Pro HIPS filament print je zeer gedetailleerde én grotere objecten. Dit 3D-printmateriaal krimpt bijna niet, geeft alle prints een matte uitstraling en wordt veel gebruikt in de modelbouw.

Waarvoor kan HIPS filament worden ingezet?

Omdat FilRight Pro HIPS filament licht, duurzaam en gemakkelijk te verlijmen is, kan dit filament zowel als basis- als supportmateriaal ten behoeve van 3D-prints worden ingezet. Wanneer je HIPS filament wilt inzetten als supportmateriaal is het gebruik van een printer met een dual extruder vereist.

Open ruimtes toevoegen aan 3D-prints

HIPS (High Impact Polystyrene) filament is uitstekend te gebruiken in combinatie met ABS filament. Omdat HIPS filament oplost in de vloeistof limoneem is dit 3D-printmateriaal uitermate geschikt om open ruimtes aan 3D-prints toe te voegen. Bestel hier het oplosmiddel D-Limonene, zodat je direct aan de slag kunt.

Specificaties

FilRight Pro HIPS filament is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in zowel een diameter van 1.75 als 2.85 millimeter. Het filament wordt geleverd op een spoel van 750 gram. De geadviseerde printtemperatuur ligt tussen de 220°C en 270°C. Een heatbed (temperatuur tussen de 80°C en 120°C) is daarbij vereist. Daarnaast raden wij je aan om – ter voorkoming van eventuele problemen met de hechting van 3D-prints - een hechtmiddel als Printafix voor het printbed te gebruiken.

Andere kleuren en spoelgroottes zijn op aanvraag leverbaar.

Eigenschappen:

  • Lost op in Limoneen
  • Gemakkelijk te verlijmen
  • Krimpt vrijwel niet
  • Matte uitstraling
  • Zowel als basis- als supportmateriaal te gebruiken

Wij hebben een technical data sheet beschikbaar voor meer technische specificaties met betrekking tot HIPS filament.

De levering van FilRight Pro HIPS filament

Omdat FilRight Pro HIPS filament op een transparante spoel wordt geleverd, kun je op elk gewenst moment zien hoeveel filament er nog beschikbaar is voor het maken van 3D-prints. Voorafgaand aan levering wordt het filament volledig ingeseald, zodat eventuele beschadigingen tijdens het transport worden voorkomen. De spoel wordt geleverd in een speciaal ontworpen en zorgvuldig verpakte kartonnen doos.

Wil je meer weten over FilRight Pro HIPS filament? Neem dan contact met ons op.

Eigenschappen

Merk FilRight
Kleur Rood
Printmateriaal HIPS
Compatibel met FDM
Diameter 2.85 cm
Filament opties Oplosbaar

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews