Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
FilRight Pro PETG - 1.75mm - 750 g - Transparant FilRight Pro PETG - 1.75mm - 750 g - Transparant FilRight Pro PETG - 1.75mm - 750 g - Transparant

FilRight Pro PETG - 1.75mm - 750 g - Transparant

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: FilRight| Barcode: 8719558380565

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

FilRight Pro PETG filament

In het speciaal voor 3D-printen ontwikkelde FilRight Pro PETG filament komen alle voordelen van ABS en PLA filament samen. Lees hieronder wat dat voor jou als gebruiker betekent.

Wat zijn de voordelen van 3D-printen met FilRight Pro PETG filament?

PETG (Polyethylene Terphthalate Glycol) filament is sterk, makkelijk te printen, flexibel, duurzaam en het verspreidt geen nare geur. Dit 3D-printmateriaal krimpt bijna niet en absorbeert geen water. Het is dus niet voor niets dat de populariteit van 3D-printen met PETG filament met de dag toeneemt!

Kleuren en afmetingen

PETG filament is zowel verkrijgbaar in standaard als unieke transparante kleuren, waardoor een mooie glans ontstaat. Het filament is zowel in een diameter van 1.75 als 2.85 millimeter verkrijgbaar. Door de zeer kleine diametertolerantie is FilRight Pro PETG filament geschikt voor vrijwel alle (FDM) 3D-printers. Andere kleuren en spoelgroottes zijn op aanvraag leverbaar. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je daarnaar op zoek bent.

Specificaties van PETG filament

De gewenste printtemperatuur varieert tussen 195°C en 220°C en het gebruik van een heatbed is tijdens printen met PETG filament vereist. De aanbevolen heatbed temperatuur ligt tussen de 90°C en 110°C. Om eventueel kromtrekken te voorkomen adviseren wij je ook altijd een hechtmiddel als PrintaFix voor het printbed te gebruiken.

Eigenschappen van PETG filament:

  • Transparante kleuren
  • Geurloos
  • Water afstotend
  • Flexibel
  • Extreem sterk

Voor meer technische specificaties met betrekking tot PETG filament hebben wij zowel een MSDS als een TDS beschikbaar.

Hoe wordt PETG filament geleverd?

PETG filament wordt geleverd op een transparante spoel van 750 gram. Zo weet je altijd hoeveel materiaal nog beschikbaar is om 3D-prints mee te maken. Doordat de spoel volledig ingeseald en in een speciaal voor FilRight ontworpen kartonnen doos wordt geleverd, is de kans op eventuele beschadiging tijdens transport nihil.

Wil je meer weten over FilRight Pro PETG filament? Neem dan contact met ons op.

Eigenschappen

Merk FilRight
Kleur Transparant
Printmateriaal PETG
Compatibel met FDM
Diameter 1.75 cm
Filament opties Transparant

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews