Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
ICE Filaments ICE-nylon 'Brave Black' ICE Filaments ICE-nylon 'Brave Black'

ICE Filaments ICE-nylon 'Brave Black'

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ICE Filaments| Barcode: 5425039199122

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

ICE Filaments ICE-nylon is een hoogkwalitatief nylon filament met een breed scala aan mechanische en chemische eigenschappen. Onder andere een hoge impactsterkte, krasvrijheid, voedsel en water contact geaccepteerd, uitstekende chemische weerstand en bestendig tegen weersomstandigheden. ICE-nylon is een ideaal filament voor de (semi-)professionele gebruiker die zoekt naar een sterk, makkelijk printbaar materiaal.

ICE-nylon biedt daarboven ook een uitstekende dimensionele stabiliteit. ICE Filaments ICE-nylon is de perfecte oplossing voor industriële prints, die een lange levensduur nodig hebben. Om de perfecte resultaten te behalen raden we aan om het filament goed droog te bewaren. Voor het printen is het best om het filament dat u nodig hebt enkele uren in de oven te drogen (aan 110°C-130°C). Het is uiterst belangrijk dat u het filament van de spoel afhaalt, aangezien de spoel zelf zal smelten. De aangeraden temperatuur voor het verwarmd printbed is 80°C tot 100°C.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
- Hoogkwalitatief
- Sterk en flexibel
- Hoge impactsterkte en krasbestendig
- Uitstekende chemische en UV-bestendigheid

Aanbevolen printtemperatuur
240°C – 260°C

Aanbevolen printbed temperatuur
80°C – 100°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 500g filament.

Let op. ICE-Nylon hecht moeilijk aan glas, maar hecht perfect aan een variatie aan print stickers en andere printbed adhesie hulpmiddelen, zoals 3DLac.

Eigenschappen

Merk ICE Filaments
Diameter 1.75 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews