Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
ICE Filaments PC-ABS "Flame Retardant" 'Brave Black' ICE Filaments PC-ABS "Flame Retardant" 'Brave Black'

ICE Filaments PC-ABS "Flame Retardant" 'Brave Black'

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ICE Filaments| Barcode: 5425039198798

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

ICE Filaments PC-ABS “Flame Retardant” is een halogeenvrij vuur vertragend filament, die voldoet aan de UL-94 V0 standaard. Dit filament, met de eigenschappen van Polycarbonaat, print op de temperaturen van ABS. Net als PC is PC-ABS “Flame Retardant” een sterk materiaal met uitstekende laagadhesie en een goede dimensionele accuraatheid.

Dankzij deze eigenschappen is PC-ABS “Flame Retardant” een ideale oplossing voor prints die zelf blussende eigenschappen nodig hebben. Dit filament heeft een verwarmd printbed van minimum 100°C nodig om geprint te worden.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:

- Vuur vertragend
- Halogeenvrij
- Goede laaghechting
- Stabiel printproces

Aanbevolen printtemperatuur
240°C – 270°C

Aanbevolen printbed temperatuur
+100°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 500g filament

Eigenschappen

Merk ICE Filaments
Kleur Zwart
Diameter 2.85 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews