Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
ICE Filaments PC-ABS 'Wondrous White' ICE Filaments PC-ABS 'Wondrous White'

ICE Filaments PC-ABS 'Wondrous White'

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ICE Filaments| Barcode: 5425039191782

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

ICE Filaments PC-ABS is een ongelooflijk stevig filament met een hogere impactsterkte dan gewone ABS. De reden hiervoor is de combinatie van polycarbonaat met ABS, wat daarnaast zorgt voor een goede laagadhesie en afwerkingsgraad. ICE Filaments PC-ABS is door dit alles een geschikte oplossing voor mechanische stukken en onderdelen.

ICE Filaments PC-ABS is licht en toch sterk, en de geprinte stukken tonen een minimale slijtage na veelvuldig gebruik. PC-ABS heeft een verwarmd printbed nodig van om en bij de 100°C om de meest optimale resultaten te behalen.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
- Goede laagadhesie
- Hoge impactsterkte
- Stabiel printproces

Aanbevolen printtemperatuur
245°C – 275°C

Aanbevolen printbed temperatuur
+100°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 500g filament

Eigenschappen

Merk ICE Filaments
Kleur Wit
Diameter 2.85 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews