Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
ICE Filaments PC-PRO 'Cunning Clear' ICE Filaments PC-PRO 'Cunning Clear'

ICE Filaments PC-PRO 'Cunning Clear'

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ICE Filaments| Barcode: 5425039191744

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

ICE Filaments PC-Pro is een sterke, hoogkwalitatieve plastic, die een unieke balans omvat tussen stevigheid, stabiliteit, hittebestendigheid en elektrische weerstand. PC (Polycarbonaat) wordt in veel verschillende materialen gebruikt, zoals gsm-hoesjes, kogelwerend glas, …

ICE Filaments PC-Pro is het ideale materiaal voor de gevorderde gebruikers die hun mogelijkheden willen uitbreiden. Om de meest optimale resultaten te bereiken is een verwarmd printbed van om en bij de 110°C vereist.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
- Zeer stevig
- Hoge optische transparantie
- Bestendig tegen temperaturen tot 140°C
- Lage ontvlambaarheid

Aanbevolen printtemperatuur
270°C – 290°C

Aanbevolen printbed temperatuur
+110°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 500g filament

Eigenschappen

Merk ICE Filaments
Diameter 2.85 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews