Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
ICE Filaments PLA 'Glow in the Dark' ICE Filaments PLA 'Glow in the Dark' ICE Filaments PLA 'Glow in the Dark' ICE Filaments PLA 'Glow in the Dark' ICE Filaments PLA 'Glow in the Dark' ICE Filaments PLA 'Glow in the Dark'

ICE Filaments PLA 'Glow in the Dark'

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ICE Filaments| Barcode: 5425039191546

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Hebt u altijd willen weten hoe het zou zijn om lichtgevende prints te hebben in de oneindige duisternis? Ontdek het met ICE Filaments PLA ‘Glow-in-the-Dark’.

ICE Filaments’ PLA ‘Glow-in-the-Dark’ is een sterk, gebruiksvriendelijk, hoogkwalitatief filament dat harder en minder breekbaar is dan andere PLA’s. ‘Glow-in-the-Dark’ PLA is makkelijk printbaar op lage temperaturen. Een van de grootste voordelen van ICE Filaments’ PLA is dat de print weinig tot niet scheeftrekt.

PLA, Poly Lactic Acid, is een biologisch afbreekbaar soort plastic dat gemaakt is van hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen.

ICE Filaments PLA ‘Glow-in-the-Dark’ brengt licht in iedere duisternis.

ICE Filaments werd getest op een variatie aan FDM 3D-printers, en is daardoor printbaar op verschillende 3D-printers die werken met deze technologie, zoals bijvoorbeeld Ultimaker, Raise3D, Felix, Craftbot, …

Eigenschappen:
- Sterker en minder breekbaar dan normale PLA
- Makkelijk printbaar bij lage temperaturen
- Lage buiging
- Biologisch afbreekbaar
- Beperkte geur

ICE Filaments is een merk van Trideus bvba. We hebben deze filamentlijn laten ontwikkelen omdat we aan ieders wensen willen voldoen. Doordat we in onze showroom kunnen testen met verschillende soorten printers hebben we als voordeel dat we met onze filamentlijn niet focussen op 1 printer, maar dat alle open source printers kunnen printen met ICE Filaments, evenals dat iedere open source printer dezelfde kwaliteit aflevert met ICE Filaments. Ook alle closed source printers die werken met bobijnen kunnen gebruik maken van ICE Filaments materiaal.

Eigenschappen

Merk ICE Filaments
Kleur beige
Printmateriaal PLA
Compatibel met FDM 3D-printers die werken met 2.85mm filament
Diameter 2.85 mm
Filament opties Biologisch afbreekbaar

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews