Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
ICE Filaments PLA+ 'Naughty Natural' ICE Filaments PLA+ 'Naughty Natural'

ICE Filaments PLA+ 'Naughty Natural'

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ICE Filaments| Barcode: 5425039199245

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid, mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s. Dit zorgt voor een combinatie van efficiëntie en kwaliteit. Door de materiaalopbouw van PLA+ is het een alternatief voor ABS, maar zonder de schadelijke biologische toevoegingen en nadelen zoals kromtrekking.

PLA+ is daarnaast gekristalliseerd na het printen, wat zorgt voor een grotere stijfheid van het materiaal bij hogere temperaturen. Door de print te laten gloeien na het printen optimaliseer je de eigenschappen. Gloeien is een vorm van nabewerking waarbij het materiaal opgewarmd wordt tot 95°C of hoger, om nadien op kamertemperatuur te laten afkoelen. PLA+ wordt vooral gebruikt voor industriële applicaties waar het printgemak en de hoge mechanische eigenschappen gecombineerd moeten worden.

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken. ICE Filaments werd op alle printers in ons gamma uitvoerig getest.

Eigenschappen:
- Print zoals PLA met de eigenschappen van ABS
- Ontwikkeld voor een hoge printsnelheid (> 120mm/s)
- Hittebestendig tegen hogere temperaturen
- Heat deflection temperatuur na gloeien 95°C+
- Semi matte afwerking
- Amper krimping na gloeien

Aanbevolen printtemperatuur
220°C – 250°C

Aanbevolen printbed temperatuur

50°C – 60°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

Deze spoel bevat 750gr filament.

Eigenschappen

Merk ICE Filaments
Diameter 1.75 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews