Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polymaker Filament voor 3D-printer PolyMax PLA Jam Free Technology 2.85 mm 0.75 kg - True Red Polymaker Filament voor 3D-printer PolyMax PLA Jam Free Technology 2.85 mm 0.75 kg - True Red

Polymaker Filament voor 3D-printer PolyMax PLA Jam Free Technology 2.85 mm 0.75 kg - True Red

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polymaker| Barcode: 6938936701576

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

PolyMax™ PLA is een 3D-printing materiaal op spoelen van 750 g, met uitstekende mechanische eigenschappen die een uitzonderlijke printkwaliteit opleveren. Dit unieke filament heeft een impact weerstand die negen keer groter is dan die van klassieke PLA, en bezit over de hele lijn betere mechanische eigenschappen dan ABS.

Belangrijkste kenmerken


Extreem sterk: klassiek PLA is een zeer bros materiaal, wat de toepassingen in belangrijke mate beperkt. PolyMax™ PLA werd ontwikkeld om hier verandering in te brengen. Met als belangrijkste troef een impact weerstand die 9 keer zo groot is als die van PLA en 20% hoger dan die van ABS, laat PolyMax™ PLA de concurrentie ver achter zich. Dus als je op zoek bent naar een materiaal om aan de hoge mechanische vereisten van je print te voldoen, dan staat PolyMax™ PLA klaar voor de uitdaging!


Kwaliteit zonder compromissen: de perfecte mechanische sterkte van PolyMax™ PLA wordt bereikt zonder in te boeten aan printkwaliteit. PolyMax™ PLA bevat de Jam-Free™ technologie zodat je zeker bent van hoogkwalitatieve en uiterst sterke prints, terwijl het even makkelijk werken is als met gewone PLA.


Vergeet ABS : Print je nog altijd ABS, ook al geeft het een slechte geur af en houdt het gezondheidsrisico's in? Met PolyMax™ PLA kan je dat schadelijke ABS vaarwel zeggen en toch dezelfde structurele sterkte verkrijgen. Daarenboven is het geschikt voor vrijwel alle 3D-printers, print het makkelijker, krult het niet, en is het meestal sterker in elk opzicht.


Technische specificaties
MateriaalPLA
Kleurzwart - wit - rood - oranje - geel - blauw
Diameter1.75 mm
Gewicht750 g
Temperatuursbereik180 -240 °C
Aanbevolen temperatuur185 -200 °C (1.75 mm met verwarmd bed)
200 -230 °C (1.75 mm zonder verwarmd bed)
Aanbevolen printsnelheid40 - 120 mm/s

Eigenschappen

Merk Polymaker
Kleur Rood
Printmateriaal PLA
Compatibel met M3D The Micro , Alle direct drive 3D-printers
Diameter 1.75 cm
Filament opties Biologisch afbreekbaar

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews