Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polymaker PolyMide CoPa "Natural" - 750gr Polymaker PolyMide CoPa "Natural" - 750gr

Polymaker PolyMide CoPa "Natural" - 750gr

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polymaker| Barcode: 6938936708117

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Polymaker PolyMide CoPa is een hoogkwalitatief filament. Dit plug-en-play materiaal is geoptimaliseerd om zowel in 1.75mm als 2.85mm met de beste resultaten te printen. PolyMide CoPa is een materiaal dat is gebaseerd op Nylon, waardoor het een uitstekende hittebestendigheid heeft, zeer sterk en stevig is en toch makkelijk te printen.

Minimale warping
De productontwikkelaars binnen Polymaker hebben dit materiaal geoptimaliseerd, zodat PolyMide CoPa een minimale warping heeft, dankzij de Warp-Free Technology. Dit komt door een aparte vorm van productie. De adhesie tussen de verschillende laten is ook uitstekend, waardoor CoPa een enorm stevig resultaat aflevert.

Hittebestendige Copolymeer
PolyMide CoPa is een Copolymeer nylon (6, 6.6) die de beste eigenschappen van verschillende nylons combineert. Dankzij dit alles heeft de PolyMide CoPa een hittebestendigheid tot meer dan 180°C. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat PolyMide CoPa een praktisch engineering filament is met vele toepassingen in verschillende industrieën.

Aanbevolen printtemperaturen:
1.75mm 250°C - 265°C
2.85mm 250°C - 265°C

Aanbevolen printsnelheid
40 – 60 mm/s

Aanbevolen Printbed temperatuur
~ 70°C

Tips & Tricks
Om optimale resultaten te behalen wanneer u print met PolyMide CoPa, is het best dat u de ventilatoren uitschakelt tijdens het printen. De retractiesnelheid zet u best ook op dezelfde snelheid als uw printsnelheid, dus tussen 40 en 60mm/s.

Eigenschappen

Merk Polymaker
Kleur Natural
Printmateriaal PVA
Compatibel met FDM 3D-printers die werken met 1.75mm filament
Diameter 1.75 mm
Filament opties Oplosbaar

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews