Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polymaker Polysher Black Polymaker Polysher Black Polymaker Polysher Black Polymaker Polysher Black Polymaker Polysher Black Polymaker Polysher Black Polymaker Polysher Black Polymaker Polysher Black

Polymaker Polysher Black

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polymaker| Barcode: 6938936705246

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Polymaker Polysher is een speciaal ontworpen machine om uw prints in PolySmooth te optimaliseren. Dit makkelijk te gebruiken apparaat zorgt door er door een speciale mistlaag voor dat de prints met PolySmooth een gladde, propere toplaag krijgen.

Intuïtief en makkelijk in gebruik

Net als zijn filamenten is ook deze Polysher makkelijk te gebruiken. Stel vlot de tijd in en de Polysher doet de rest. Dankzij zijn slimme elektronica en luchtdichte afwerking hebt u geen verdere zorgen. De Polysher combineert een uitstekende kwaliteit met een betaalbare prijs.

Bewerk uw prints zoals u zelf wil

De Polysher verdampt alcohol in zijn systeem, waardoor de prints perfect afgewerkt zijn. Laat uw PolySmooth prints goed drogen, en u kan ze nadien verven en schilderen.

Opgelet!
Enkel Polymaker PolySmooth filament kan gebruikt worden voor het optimaliseren in de Polysher. Andere filamenten zullen nauwelijks tot geen resultaat behalen.

PolySmooth filament moet, net als de alcohol, apart besteld worden. Deze worden niet standaard bijgeleverd bij de Polymaker Polysher.

Eigenschappen

Merk Polymaker
Kleur Zwart
Voorgemonteerd 3D-printer Ja
Printoppervlak hoogte 0 cm
Printoppervlak breedte 0 cm
Printoppervlak diepte 0 cm
Minimale printdikte 0 mm
Maximale printsnelheid 0
Maximale printtemperatuur 0 celsius
Maximale printdikte 0
Printtechnologie 3D-printer FDM

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews