Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Raise3D Pro 2 Plus Raise3D Pro 2 Plus Raise3D Pro 2 Plus Raise3D Pro 2 Plus Raise3D Pro 2 Plus Raise3D Pro 2 Plus

Raise3D Pro 2 Plus

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Raise3D| Barcode: 6970240721307

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
TRIDEUS
TRIDEUS BVBA
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis € 6053.79 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Wat krijg je als je de Raise3D N2 Plus Dual, door 3D Hubs uitgeroepen tot een van de “Best of Prosumer 2018” 3D printers een upgrade geeft met een vernieuwd build plate systeem, een automatische integratie van de filament run-out sensor en meer? De Raise3D Pro 2 Plus. Deze slimme, betrouwbare prosumer FDM 3D printer koppelt een groot bouwvolume aan betrouwbaarheid en printkwaliteit. Met zijn 2 printkoppen produceert u geweldige prints en combineert u een variatie aan materialen.

Wat is er nieuw?

De Generation Motion Control
De Raise3D Pro 2 Plus heeft een verbeterd generation motion control system gekregen, waardoor de bediening en resolutie van de prints nog accurater verloopt dan al het geval was. Ook zorgt deze upgrade voor een verbeterde thermische uitvoering van uw printopdrachten.

Het vernieuwde build plate systeem
Aan het printoppervlak (305 x 305 x 600mm) werd niets gewijzigd, en ook de automatische kalibratie in de fabriek bleef ongewijzigd. Het printbed daarentegen is vernieuwd, met een verbeterde preventie tegen warping. Dankzij de vernieuwde silicone heating bed wordt de warmte beter verdeeld over het gehele bouwoppervlak. Dit vernieuwde bed zorgt naast een betere hechting ook voor een langere levensduur, en het verbeterde 4+9 systeem zorgt dat uw bouwplatform stabieler vastgemaakt wordt.

Vernieuwde printkop
De Raise3D Pro 2 Plus heeft met zijn verbeterde nozzle, die tot 300°C kan gaan, een verbeterde hotend isolatie en de standaard filament run-out sensor een geüpgradede printkop meegekregen. Dankzij de nozzle print u moeiteloos een grote variatie aan materialen, gaande van PLA en ABS tot Nylon en carbon versterkte filamenten. Met een laagresolutie van 10 tot 250 micron en de zekerheid dat u een melding krijgt bij een verstopte printkop of lege spoel zorgt deze Raise3D Pro 2 Plus voor uitstekende resultaten.

Geavanceerde dual extrusion
De Raise3D Pro 2 Plus heeft naast de vernieuwde printkop ook een geavanceerd dual extrusion systeem gekregen. Dankzij dit systeem trekt de ongebruikte printkop zich terug. Met een snelle retractie (< 1 seconde) en een terugtrekafstand van 1.5mm loopt u geen risico meer op beschadigde prints dankzij de ongebruikte printkop. Dit systeem is uitvoerig getest door Raise3D, en heeft een grote herhaalbaarheid.

Ingebouwde camera en luchtfilter
Naast dit alles heeft de Raise3D Pro 2 Plus een ingebouwde camera, waarmee u uw prints vanop afstand kan volgen en monitoren. De ingebouwde luchtfilter zorgt er daarnaast voor dat tot 91% van de luchtdeeltjes gezuiverd worden.

Wat is geoptimaliseerd?

Naast deze nieuwigheden heeft Raise3D ook de enkele oude features geoptimaliseerd.

Interactieve bediening, vlakbij en op afstand
Dankzij de 7 inch touchscreen, die geïntegreerd zit in het toestel bedient u het toestel snel en gemakkelijk. Via de touchscreen past u snel en vlot enkele settings aan, waarmee u het printgemak nog verbetert. Omdat de Raise3D Pro 2 Plus 3D printer ook uitgerust is met een WiFi/Ethernet aansluiting, hebt u ook de mogelijkheid om deze settings vanop afstand aan te passen. De user experience, met visual interface en rapid reviewing functie zorgt voor een snel overzicht over de voortgang van uw prints.

Print, zelfs zonder stroom
Natuurlijk heeft u stroom nodig om te kunnen printen met de Raise3D Pro 2 Plus 3D printer. Maar dankzij de li-on batterij die in deze 3D printer zit blijft de printer tijdens een stroompanne verder printen. Dit Power Loss protection system optimaliseert uw gebruik en beschermt u tegen onverwachte pannes.

Krachtige slicing software
Met IdeaMaker heeft Raise3D zelf ook een krachtige slicing software die compatibel is met een grote variatie aan FDM 3D printers. Deze snelle software laat u naast de basis ook toe om uw model te repareren en optimaliseren voor het printen. De geoptimaliseerde interface zorgt voor een extra gebruiksgemak, waarbij onder andere de support automatisch gegenereerd wordt.

Bijgeleverd in de doos:
-
Glass with protective foam
- Filament
- Nozzle cleaning kit
- Tweezers
- Filament holder
- Build plate clips
- Fan cover
- Power Cable
- Hex Wrenches (3mm – 2.5mm – 2mm – 1.5mm)
- Spade
- USB Stick
- Fuse (15A – 10 A)
- Filament guide tube
- Build surface
- Other accessories (spare parts)

Eigenschappen

Artikelnummer TRIRAIPRI2286
Merk Raise3D
Kleur zwart
Printmateriaal ABS | CPE | HIPS | Laybrick | Nylon | PETG | PLA | PVA | TPC Flex
Aantal printkoppen 2
Voorgemonteerd 3D-printer Ja
Diameter printmateriaal 1,75 mm
Printoppervlak hoogte 600 cm
Printoppervlak breedte 305 cm
Printoppervlak diepte 305 cm
Minimale printdikte 0,25 mm
Maximale printsnelheid 150
Maximale printtemperatuur 300 celsius
Maximale printdikte 0.005
Printtechnologie 3D-printer FDM

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews