Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
REAL Filament ABS paars 2.85mm (1kg) REAL Filament ABS paars 2.85mm (1kg) REAL Filament ABS paars 2.85mm (1kg) REAL Filament ABS paars 2.85mm (1kg)

REAL Filament ABS paars 2.85mm (1kg)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: REAL Filament| Barcode: 8719128325552

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

REAL ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) is een zeer sterk en lichtgewicht thermoplastic. 3D-printen met ABS filament levert objecten op die zeer goed bestand zijn tegen hoge temperaturen. ABS heeft zeer goede mechanische eigenschappen en licht buigbaar.

Bovendien kunnen ABS objecten nog vrij eenvoudig worden nabewerkt. REAL ABS is perfect rond en daardoor wordt vastlopen voorkomen.

De printtemperatuur van ABS ligt tussen de 220°C en 260°C. De ideale temperatuur is afhankelijk van de printsnelheid, type hotend, toevoegingen in het materiaal (kleurstoffen) en het gewenste uiterlijk van het object. Voor het printen met ABS is een heated bed vereist.

Al het Filament heeft een mooie diepte kleur en REAL Filament voldoet aan alle ROHS en REACH vereisten. De certificaten kunnen worden gedownload op de website van de fabrikant. Daarnaast er is ook een MSDS beschikbaar.

Eigenschappen

Merk REAL Filament
Kleur Paars
Printmateriaal ABS
Compatibel met Alle 3D printers voor 2.85mm filament
Diameter 2.85 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews