Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
REAL Filament HIPS ongekleurd 1.75mm (1kg) REAL Filament HIPS ongekleurd 1.75mm (1kg) REAL Filament HIPS ongekleurd 1.75mm (1kg) REAL Filament HIPS ongekleurd 1.75mm (1kg)

REAL Filament HIPS ongekleurd 1.75mm (1kg)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: REAL Filament| Barcode: 8719345001659

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

HIPS (Hi-Impact PolyStyrene) is een thermoplastic op aardolie-basis waarvan veel eigenschappen overeenkomen met ABS. Zo is ook HIPS een zeer sterk 3D-printmateriaal dat goed bestand is tegen diverse weersomstandigheden. HIPS heeft wel een lagere krimp en de printlagen hechten beter aan elkaar. HIPS is bovendien een zeer geliefd supportmateriaal, omdat het volledig oplost in D-limoneen. Het kan daarom perfect dienen als ondersteunend materiaal voor ABS of PLA filament.

De printtemperatuur van HIPS ligt tussen de 220°C en 260°C. De aanbevolen temperatuur is 245°C. De ideale temperatuur is afhankelijk van de printsnelheid, type hotend en het gewenste uiterlijk van het object. Voor het printen met HIPS is een heated bed vereist. De ideale printsnelheid is tussen de 40 – 80mm/s.

Al het Filament heeft een mooie diepte kleur en REAL Filament voldoet aan alle ROHS en REACH vereisten. De certificaten kunnen op de website van de fabrikant worden gedownload. Daarnaast er is ook een MSDS beschikbaar.

Eigenschappen

Merk REAL Filament
Kleur Ongekleurd
Printmateriaal PETG
Compatibel met Alle 3D printers voor 1.75mm filament
Diameter 1.75 cm
Filament opties Oplosbaar

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews