Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
REAL Filament PETG transparant geel 2.85mm (1kg) REAL Filament PETG transparant geel 2.85mm (1kg) REAL Filament PETG transparant geel 2.85mm (1kg)

REAL Filament PETG transparant geel 2.85mm (1kg)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: REAL Filament| Barcode: 8719128327655

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

REAL PET-G (Polyethylene terephthalate) is een zeer sterk, waterafstotend materiaal waarmee 3D-prints een prachtige glans krijgen. Als materiaal kennen we PET al langer van de transparante frisdrankflessen. PET-G filament wint snel aan populariteit in de 3D-print community omdat het zowel de makkelijke printeigenschappen van PLA als de sterkte en duurzaamheid van ABS biedt.

Voor het printen met PETG is geen heated bed vereist. Met PETG kan net zo snel geprint worden als met PLA. PETG heeft de gebruiksvriendelijke printeigenschappen van PLA, en betere sterkte eigenschappen dan ABS. Tevens veroorzaakt PETG filament geen vreemde geurtjes tijdens het printen.

De printtemperatuur van PETG ligt tussen de 230°C en 250°C en voor kleine objecten is geen heated bed vereist. Voor grote objecten kan het heated bed op 60°C worden ingesteld. De aanbevolen temperatuur is 245°C. Hoe hoger de printtemperatuur, hoe meer glans het object krijgt. De ideale printsnelheid is tussen de 40 – 80mm/s.

Al het Filament heeft een mooie diepte kleur en REAL Filament voldoet aan alle ROHS en REACH vereisten. De certificaten kunnen op de website van de fabrikant worden gedownload. Daarnaast er is ook een MSDS beschikbaar.

Eigenschappen

Merk REAL Filament
Kleur Transparant geel
Printmateriaal PETG
Compatibel met Alle 3D printers voor 2.85mm filament
Diameter 2.85 cm
Filament opties Transparant

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews