Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
REAL Filament PLA zwart 2.85mm (1kg) REAL Filament PLA zwart 2.85mm (1kg) REAL Filament PLA zwart 2.85mm (1kg) REAL Filament PLA zwart 2.85mm (1kg)

REAL Filament PLA zwart 2.85mm (1kg)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: REAL Filament| Barcode: 8719128325101

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

REAL PLA (Polylactic acid or polylactide) is een zeer hard thermoplastic, vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen zoals maïs of zetmeel. PLA filament heeft een relatief lage smelttemperatuur van 175°C en is een erg makkelijk 3D-printmateriaal. PLA kan voor bijna elk 3D-printproject gebruikt worden.

PLA is een makkelijk te gebruiken filamenttype en een populaire keuze onder gebruikers van 3D-printers. Met PLA is het mogelijk om zeer gedetailleerde objecten te printen, zonder dat een heated bed vereist is. Dankzij de hoge mate van vloeibaarheid in gesmolten toestand print PLA scherper dan het alternatief ABS. Daarnaast kunnen hogere printsnelheden behaald worden. PLA geeft een print met een mooie glans, de printtemperatuur ligt tussen de 180°C en 230°C. De aanbevolen temperatuur is 210°C. De ideale printsnelheid is tussen de 40 – 80mm/s.

Al het Filament heeft een mooie diepte kleur en REAL Filament voldoet aan alle ROHS en REACH vereisten. De certificaten kunnen op de website van de fabrikant worden gedownload. Daarnaast er is ook een MSDS beschikbaar.

Eigenschappen

Merk REAL Filament
Kleur Zwart
Printmateriaal PLA
Compatibel met Alle 3D printers voor 2.85mm filament
Diameter 2.85 cm
Filament opties Biologisch afbreekbaar

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews