Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
REAL Filament PVA 1.75mm (500g) REAL Filament PVA 1.75mm (500g) REAL Filament PVA 1.75mm (500g)

REAL Filament PVA 1.75mm (500g)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: REAL Filament| Barcode: 8719345000096

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

REAL PVA (PolyVinyl Alcohol) is een in water oplosbaar synthetisch polymeer. Bij het 3D-printen wordt PVA filament gebruikt als supportmateriaal voor PLA of ABS. Na het printen wordt water gebruikt om de geprinte PVA-delen volledig op te lossen.

PVA is te gebruiken wanneer uw printer over twee extruders beschikt en u een complex object wilt printen. Het PVA wordt geprint op de delen waar support gewenst is en na afloop kunt u het PVA eenvoudig op lossen door het in lauw warm water te leggen.

De print temperatuur van PVA is tussen de 180 en de 205°C. Een heated bed is niet vereist. Mocht het object van groter formaat zijn dan raden wij een temperatuur tussen de 35°C en 60°C aan. De ideale printsnelheid is tussen de 40 – 80mm/s.

Al het Filament heeft een mooie diepte kleur en REAL Filament voldoet aan alle ROHS en REACH vereisten. De certificaten kunnen op de website van de fabrikant worden gedownload. Daarnaast er is ook een MSDS beschikbaar.

Eigenschappen

Merk REAL Filament
Kleur Ongekleurd
Compatibel met Alle 3D printers voor 1.75mm filament
Diameter 1.75 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews