Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Sindoh 3DWOX 1 3D Printer Sindoh 3DWOX 1 3D Printer Sindoh 3DWOX 1 3D Printer Sindoh 3DWOX 1 3D Printer Sindoh 3DWOX 1 3D Printer Sindoh 3DWOX 1 3D Printer

Sindoh 3DWOX 1 3D Printer

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Sindoh| Barcode: 8809368985804

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Sindoh 3Dwox 1 Single 3D-printer
De 3Dwox 1 profiteert van de tientallen jaren ervaring van Sindoh bij de productie van 2D-printers. Deze eenvoudig te bedienen 3D-printer met een single extruder beschikt over een groot aantal functies voor een verhoogde gebruiksvriendelijkheid en verbeterde afdrukresultaten.

Breid uw toepassingsspectrum uit
Met het open source-materiaalsysteem is het gebruik van de meest uiteenlopende materialen mogelijk, voor een uitgebreid toepassingsspectrum. Het gebruik van materiaalpatronen is eveneens mogelijk. Zo kunt u ook het gemak van automatisch laden en ontladen ervaren.

Verbeter uw kantooromgeving
Met de gesloten behuizing en het HEPA-filter absorbeert de 3Dwox 1 van Sindoh alle deeltjes en stof die tijdens het afdrukken vrijkomen, om uw werkomgeving te beschermen. Met de nieuwe stappenmotoren is de 3Dwox 1 een van de stilste filamentprinters op de markt.

Met weinig tijd naar het perfecte resultaat
Hoge betrouwbaarheid en bewaking op afstand zijn twee functies die u veel tijd besparen bij het controleren van de resultaten van uw 3D-printer. Begin met 3Dwob-Slicer om een afdrukopdracht in de Easy- of Advanced-modus voor te bereiden en te starten. Gebruik een browser of de 3DWox-app van Sindoh om de camera in de printer te gebruiken en de print in uw lokale netwerk te bewaken. Tot slot verwijdert u het flexibele metalen bed, waarmee losmaken van de print zonder gereedschap mogelijk is.

3Dwox 1 spreekt uw taal
Zowel de gebruikersinterface van de printer als de slicer zijn onder andere in het Duits, maar ook in veel andere talen beschikbaar.

Tip: gebruik de instellingen "Easy Mode" en "Slow Speed - High Quality" om kwalitatief bovengemiddelde 3D-geprinte objecten te krijgen. De kunnen zich laten zien!

Highlights & Details
Open filamentsysteem
Gesloten behuizing
Uiterst betrouwbaar
Zeer eenvoudige bediening

Eigenschappen

Artikelnummer 3D1Q
Merk Sindoh
Kleur Wit
Printmateriaal ABS | PETG | PLA
Aantal printkoppen 1
Voorgemonteerd 3D-printer Ja
Diameter printmateriaal 1,75 mm
Printoppervlak hoogte 210 cm
Printoppervlak breedte 200 cm
Printoppervlak diepte 195 cm
Minimale printdikte 0,05 mm
Maximale printsnelheid 60
Maximale printtemperatuur 260 celsius
Maximale printdikte 0.4
Printtechnologie 3D-printer FFF

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews