Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
TT Fantasi 3D pen- Blauw TT Fantasi 3D pen- Blauw TT Fantasi 3D pen- Blauw

TT Fantasi 3D pen- Blauw

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Tootti| Barcode: 5902581655509

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Overmani
Overmania nl
Nu besteld, donderdag in huis € 44.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

3D-penprinter - Tootti Fantasi 3D
Ontwikkelt de handvaardigheid van kinderen
Biedt creatieve uitgaven voor kinderen
4 PCL PCL-cartridges met een lengte van 20 meter
4 siliconen sjablonen
12 penstickers
Meer dan 200 interessante sjablonen in de elektronische versie
90 minuten werken zonder opladen
Snel laden max. 30 minuten
Laag smeltpunt 50-60 ° C
De afdruksnelheid aanpassen
Beveiliging en gemak
Veiligheidscertificaat in overeenstemming met EU-normenPlezier en leren
Tootti 3D-printer is de perfecte tool voor creatief plezier in de vorm van een comfortabele pen voor kinderen. Peuters kunnen gemakkelijk en op een aangename manier hun eigen maken: speelgoed, sieraden, tekeningen, beeldjes of leermiddelen in 3D! Laat de grenzeloze leider van de creativiteit van het kind en laat hem alle ideeën overbrengen naar de echte wereld.

Alleen dat je pen op ingang 3D PCL, die bij verhitting plastic wordt, waarmee je elke gewenste vorm te creëren door de gebruiker - hetzelfde als in geavanceerde 3D-printers.Positieve impact op de ontwikkeling van het kind
Fantasi 3D is ontworpen op een manier die, naast ruimtelijke verbeeldingskracht en artistieke vaardigheden, oog-handcoördinatie in een kind ondersteunt. Dit is een van de belangrijkste vaardigheden in het leven van volwassenen, verantwoordelijk voor de snelheid van handmatige reacties, betere controle van handen en vingers en precisie van bewegingen. Door het gebruik van een driedimensionale pen houdt het kind zijn hand in de juiste positie (de door de fysiotherapeuten aangeraden greep), waardoor hij goede gewoonten leert en de zogenaamde kleine motorische vaardigheden, verantwoordelijk voor de efficiëntie en nauwkeurigheid van de hand. Gebrek aan training deze vaardigheden kunnen leiden tot ernstige verstoringen in alledaagse activiteiten zoals schrijven, vasthouden van items of verkleden.PCL is een niet-toxisch, biologisch afbreekbaar polymeer dat bijvoorbeeld wordt gebruikt in de geneeskunde voor de productie van implantaten. De verwerking ervan vindt plaats bij een zeer lage temperatuur van 50-60 ° C en is volkomen veilig voor het kind. Het kan niet worden verbrand en de dampen die vrijkomen tijdens de verwerking hebben geen negatieve invloed op de gezondheid, zoals in het geval van ABS- en PLA-materialen.Een rijke set
Een set PCL-cartridges met een totale lengte van maximaal 20 meter, 4 siliconensjablonen, 12 gekleurde penstickers en meer dan 200 sjablonen in de elektronische versie.

Lage temperatuur
Speciale technologie zorgt voor volledige beveiliging voor de gebruiker. Het materiaal dat uit de pen komt is op de juiste temperatuur, zodat het kind zijn werk onmiddellijk na het afdrukken kan aanraken zonder angst voor brandwonden.Perfecte vormen
De speciale vorm, het kleine gewicht en de juiste maat maken de pen perfect in de hand, zodat het kind zich tijdens het spelen niet moe voelt.

90 minuten zonder opladen
De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt voor een heel lang plezier zonder het apparaat opnieuw op te hoeven laden. Het duurt maximaal 30 minuten om de pen te laden. De printer kan ook worden gebruikt wanneer deze is aangesloten op het opladen.

Gemak van creatie
De pen warmt speciale cartridges op die plastic worden en die direct uit de nozzle vriest. Het apparaat maakt een soepele aanpassing van het uitsteeksel van het materiaal mogelijk en stelt u in staat om de cartridge te vervangen.
GEGEVENS
Merk: Tootti
Model: Fantasi 3D
Prints met bijdragen / filamenten: PCL
De diameter van de cartridge: 1,75 mm
De snelheid van werken wijzigen: Ja
USB: Ja
Certificaten
EN71-1: 2014 + A1: 2018
EN71-2: 2011 + A1: 2014
EN71-3: 2013 + A3: 2018
reeks
3D-pen
lader
4 siliconen sjablonen
4 PCL-cartridges van 20 meter lang
12 penstickers
Meer dan 200 sjablonen in de elektronische versie
Gebruiksaanwijzing
Garantiekaart

Eigenschappen

Diameter printmateriaal 1.75
Kleur Blauw
MPN (Manufacturer Part Number) -
Maximale printdikte 1.75
Minimale printdikte 0

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews